Doe mee aan onze Workshop Charcuterie Maken en leer de kunst van het bereiden van heerlijke charcuterie. Deze workshop is ideaal voor groepen van 10 tot 15 personen. Ontdek de verschillende arrangementen die we aanbieden:
- Workshop charcuterie maken met degustatie en drankje:
- Prijs: €40 per persoon
- Duur: 1,5 uur workshop + minstens 0,5 uur degustatie
- Leer alle kneepjes van het vak tijdens deze workshop. (Je maakt droge worstjes andere producten op aanvraag mogelijk)
- Na afloop van de workshop kun je genieten van een degustatie waarbij je verschillende charcuterieproducten kunt proeven.
- Je ontvangt ook een drankje naar keuze om je smaakervaring compleet te maken.
- Workshop charcuterie maken met Breugel maaltijd charcuterie, kaas met brood en pistolets, inclusief 1 drankje en dessert met koffie:
- Prijs: €50 per persoon
- Duur: 1,5 uur workshop + 1 uur Breugel maaltijd
- Leer alle kneepjes van het vak tijdens deze workshop. (Je maakt droge worstjes andere producten op aanvraag mogelijk)
- Na afloop van de workshop kun je genieten van een heerlijke breugelmaaltijd. Proef onze Charcuterie , lokale kazen met vers brood en pistolets
- Je ontvangt ook een drankje naar keuze om je smaakervaring compleet te maken.
- Na de breugelmaaltijd verwennen we je nog met koffie en dessert
- Workshop charcuterie maken met degustatie van charcuterie als aperitief, gevolgd door een lunch met warme beenham:
- Prijs: €60 per persoon
- Duur: 1,5 uur workshop + 1 uur maaltijd
- Leer alle kneepjes van het vak tijdens deze workshop. (Je maakt droge worstjes andere producten op aanvraag mogelijk)
- Tijdens deze uitgebreide workshop begin je met een degustatie van diverse charcuterie als aperitiefmet een glaasje Vlaamse mouserende wijn.
- Vervolgens geniet je van een smakelijke lunch met warme beenham, begeleid met groenten en aardappelen.
- Je ontvangt 1 drankjes naar keuze
- Na de maaltijd kan je nog nagenieten met koffie.
Ontdek de kunst van charcuterie maken tijdens onze Workshop Charcuterie Maken. Reserveer vandaag nog en leer hoe je heerlijke charcuterie kunt bereiden en proeven!